Floxia Akne Seti

Yağlı ve akneli ciltlerin tüm temizlik ve bakım ihtiyaçlarını karşılayan bir settir. 

REGULATOR PURIFYING GEL

Yağlanmaya ve akneye eğilimli ciltler için arındırıcı bir temizleme ürünüdür. Sebumu dengelemeye yardımcı olurken, cildi fazla kir ve yağdan arındırarak akne bakımına hazırlar. Glikolik asit, allantoin ve çay ağacı yağı ile akneye karşı mücadele eder. Glikolik asit cildi soyarak cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir. Allantoin nemlendirici bir etken maddedir, ayrıca hücre yenileyici ve yatıştırıcı özelliği vardır. Çay ağacı yağı antibakteriyel özelliktedir. Bu yönüyle akneye neden olan birçok bakteri türüyle mücadele eder. Bunların yanı sıra Arctium majus ekstresi ve ada çayı içeriği ile antiseptik özellik gösterir ve cildi yatıştırır.

Uygulama:

Islak cilde sabah ve akşam dairesel hareketlerle uygulanıp köpürtülmesi gerekmektedir. Uygulama sonrası durulanmalıdır.

 

·         REGULATOR EXFOLIATING DERMOCOSMETIC SOAP


Yağlı ve akneli ciltler için soyucu, dermokozmetik bir sabundur. İçeriğinde Bora Bora adalarının beyaz kumu, Tahiti’nin volkanik kumları ve kırmızı yosun ekstreleri yer alır. Antibakteriyel özelliği vardır.  Doğal peeling, temizleyici, canlandırıcı ve arındırıcıdır.


Uygulama:Yüz ve vücut temizliği için uygundur. Günde bir kez ya da günaşırı kullanılmalıdır.  


Floxia Regulator yıkama jeli ile dönüşümlü olarak kullanılabilir.

·         REGULATOR BALANCING GEL

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için dengeleyici bir jeldir. İçeriğindeki salisilik asit ve azeleik asit ile akneye neden olan bakterilere etki eder, ayrıca nemlendirici etki sağlar. Hassasiyeti giderir ve yağlı ciltlerin en büyük problemlerinden biri olan parlamaya karşı matlaştırıcı etki gösterir. Komedon (siyah nokta) oluşumunu ve yağ bezi iltihabını önler.

Sebomine ve çinko glukonat ile sebum üretimini kontrol altına alır. Azeleik asit sayesinde antienflamatuar ve antibakteriyel özellik gösterir. Leke oluşumunu engeller. Yağ üretimini kontrol altına alır. Salisilik asit ile cildi soyar ve gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar. Ayrıca modifiye mısır nişastası ile ciltteki fazla yağı emerek mat bir görünüm sağlar.

Uygulama:

Floxia Regulator yıkama jeli veya Regulator sabun ile temizlenmiş cilde sabah ve akşam uygulanmalıdır.

Minimum 3 ay düzenli kullanılması gerekmektedir.


*Sadece harici kullanım içindir. 

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Floxia Akne Seti

  • Markalar Floxia Paris
  • Ürün Kodu: FP0909
  • Stok Durumu: TÜKENDİ
  • 275,00₺
  • 137,50₺


Benzer Ürünler

Floxia Yaşlanma Karşıtı Komple Bakım Seti

Floxia Yaşlanma Karşıtı Komple Bakım Seti

Anti Age Komple Bakım SetiJuvenia Yaşlanma Karşıtı Krem, Juvenia göz çevresi bakımı ve Detox Peel Of..

260,00₺ 520,00₺

PCA Skin Akne Tanışma Seti

PCA Skin Akne Tanışma Seti

Akne Tanışma Kiti Salisilik asit, nemlendiriciler, retinol ve cildi güçlendiren bileşenler içere..

403,00₺ 780,00₺

Floxia Sativa Kuru ve Hassas Cilt Seti

Floxia Sativa Kuru ve Hassas Cilt Seti

Sativa Kuru Ciltler için Sabun İçermeyen Köpük Temizleyici 150 mlSabun içermeyen bu köpük temizleyic..

248,00₺ 450,00₺

Etiketler: Akne Seti